آهنگ برنادت ( The Song of Bernadette )، نام فیلمی است دربارهٔ زندگی برنادت سوبیرو، که در سال ۱۹۴۳ و به کارگردانی هنری کینگ ساخته شد. فیلمنامهٔ فیلم بر اساس روایتی که فرانتس ورفل از سرگذشت برنادت سوبیرو در رمان آهنگ برنادت داشته، نوشته شدهاست. این رمان بر اساس زندگی واقعی برنادت سوبیرو نوشته شده است و در سال ۱۹۴۲ منتشر شد و به یکی از پرفروشترین رمانهای مستند جهان، تبدیل گردید.
فیلم آهنگ برنادت در سال ۱۹۴۳ برندهٔ ۴ جایزهٔ اسکار از جمله جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای جنیفر جونز، جایزه اسکار بهترین فیلمبرداری، جایزه اسکار بهترین موسیقی فیلم و جایزه اسکار بهترین دستاورد هنری شد. این فیلم همچنین برای ۸ جایزهٔ اسکار دیگر از جمله جایزهٔ اسکار بهترین فیلم، نامزد بود.
فیلم آهنگ برنادت کماکان پس از گذشت نیم قرن از زمان ساخت آن، هنوز هم بسیار تماشایی و جذاب است.
نام فیلم: آهنگ برنادت ( The Song of Bernadette )
سال ساخت: آمریکا – ۱۹۴۳ میلادی
مدت زمان فیلم: کاملترین نسخه فیلم ( ۲ ساعت و ۲۷ دقیقه )
زبان فیلم: دوبله فارسی + زیرنویس
کیفیت نمایش: سیاه و سفید با کیفیت بالا
امتیاز سایت IMDB: امتیاز فوقالعاده ۷٫۷ از ۱۰
فیلم فوقالعاده تماشایی، آهنگ برنادت را از لینک زیر دانلود کنید. (ویژه مشترکین طلایی)
دسترسی به این محتوا فقط جهت کاربران طلایی سایت، مقدور میباشد. (جهت خرید اشتراک طلایی اینجا کلیک کنید.)
برنادت، دخترکی که بدون هیچ سوادی از زبان زنی زیباچهره سخن میگفت و مردم را پندواندرز مینمود.
برنادت سوبیرو در روستای لورد ( Lourdes ) در جنوب فرانسه، در سال ۱۸۴۴ میلادی در خانوادهای پرجمعیت چشم به جهان گشود. برنادت ۶ برادر و ۲ خواهر داشت.
پدر برنادت مردی آسیابان و تهیدست بود و به سختی مخارج زندگی را تامین میکرد بنابراین برنادت در طول زندگیاش همیشه با فقر دست و پنجه نرم میکرد.
به همین دلیل آموزش و پرورش و تعلیم در خانوادهی آنها جایگاهی نداشت. برنادت هم تحصیل نکرد اما در کلاسهای آموزش مسیحی که خواهران روحانی به صورت خیریه برپا میکردند، شرکت میکرد.
برنادت برای اویلن بار در سن ۱۴ سالگی مدعی شد که خانمی کوچک، جوان و خوش سیما را میبیند که با او سخن میگوید و پند و اندرزش میدهد. این خانم خوش چهره و نورانی در طول زندگی برنادت ۱۸ تا ۲۵ بار بر وی پدیدار شد ( برطبق نقلهای مختلف )، حتی چندبار افرادی با او همراه شدند تا بلکه آنها هم این خانم جوان را ببینند اما نتوانستند، برنادت تنها کسی بود که او را می دید.
به همین خاطر بسیاری به او تهمت شیادی، ریاکاری و دروغگویی نسبت دادند و پیروان او و کسانی که حرفش را باور می کردند را ساده لوح می خواندند.
اما پس از گذشت چند سال متوجه شدند که نشانههایی که برنادت از این زن زیبا روی می دهد نشانههای حضرت مریم (س) است، اینجا بود که همه مبهوت شدند زیرا برنادت جوان هیچ سواد و شناختی از حضرت مریم نداشت.
جالب این است که حتی تا زمانی که برنادت بر اثر بیماری فوت کرد هم کسی نمی دانست که آیا او راست می گفت و حضرت مریم را می دید یا خیر.
برنادت دختری بسیار خوشاخلاق و مهربان بود چندبار مدعی شد که بانویی نورانی و مقدس را می بیند و با وی سخن می گوید اما کسی جز او آن بانو را نمی دید به همین دلیل اغلب برنادت را دروغگو می پنداشتند.
برخی دیگر به او ایمان آوردند و از پیروان وی شدند. برنادت پس از مدتی شروع به ابلاغ پیام های آن بانوی قدیسه به مردم کرد و آن ها را به خوب زیستن، محبت و موضوعاتی از این قبیل تشویق می کرد.
او در طول زندگی به کارهایی مانند خیاطی، گلدوزی، پرستار در درمانگاه و متصدی حفاظت از ظروف مقدس کلیسا پرداخت.
برنادت بسیار غریبانه در حالی که از بیماری وبا و آسم رنج میبرد روی یک صندلی در خانهاش نشست و پس از راز و نیاز با حضرت مریم در۱۶ آپریل ۱۸۷۹ جان باخت.
نبش قبر مردگان در هیچ دین و آیینی امر پسندیدهای نیست اما این بار قبر برنادت سوبیرو برای تحقیقات علمی و اثبات سخنانی که در رابطه با این دخترک قدیسه میگفتند باز شد.
در ۲۲ نوامبر سال ۱۹۰۹ میلادی اسقف گاتی ( Gauthey ) در حضور نمایندگان دینی، یک خواهر روحانی و دو پزشک قبر برنادت را باز کرد و تمامی آن ها بر این موضوع شهادت دادند که بدن این دختر کاملا سالم بود در حالی که صلیب و تسبیح در دست وی کاملا اکسید شده بودند. بدن برنادت در این نبش قبر کمی رطوبت داشت و پوستش کمی چروکیده شده بود اما اثری از کوچکترین بوی نامطبوعی و یا فاسد شدن در بدن او نبود و جسد آن قدر سالم بود که زانوی راست برنادت که ضربه خورده بود و آسیب دیده بود هنوز هم برآمدگی زخمش مشخص بود.
حاظران غرق در تعجب شدند که بدن دخترک که در سال ۱۸۷۹ میلادی به خاک سپرده شده بود چگونه سالم و بدون پوسیدگی است. بنابراین تمامی آن ها به رخ دادن این معجزه شهادت دادند سپس آن ها جسد را پاک سازی کردند و بر او لباس نو و زیبایی از پارچه ی سفید پوشاندند و موهایش که هنوز به سرش متصل بودند را کوتاه کردند و دوباره بدن این قدیسه را به محل پیشین و در تابوتش قرار دادند و خوب مهر و موم کردند و به خاک سپردند.
باری دیگر کلیسا در سال ۱۹۱۹ میلادی بدن برنادت را از زیر خاک بیرون آورد. این بار متوجه شدند که این جسد در حد یک مومیایی سالم مانده است و بدنش تنها کمی کپک زده و یک لایهی نمک روی بدن او را پوشانده بود.
سرانجام جسد برنادت باز هم به تابوتش بازگردانده شد.
از این موضوع چند سال گذشت تا در سال ۱۹۲۵ میلادی کلیسا باری دیگر بدن دختر قدیسه برنادت را از خاک بیرون آورد، این بار جسد او برای تحقیقات به رم فرستاده شد زیرا در آنجا امکانات بیشتری برای مطالعه بر روی اجساد وجود داشت.
در سال ۱۹۲۸ میلادی دکتر کنت ( Doctor Comte ) مطلبی منتشر کرد و در آن روش تشریح بدن برنادت و مطالعاتش بر روی او را علنی کرد، برای مثال نوشته که او سمت چپ بدن را کالبد شکافی کرد و پوسیده نشدن قلب او را از نزدیک دید.
جسد برنادت در حال حاضر در محفظهای شیشهای در کلیسای سنت برنادت نروس ( The Church Sainte Bernadette du Banlay in Nevers ) قرار دارد.
با توجه به آسیب دیدن بخشهای از صورت، کبودبدن چهره، حالت نامناسب وضعیت چشمان و … ماسکی از جنس پارافین بر صورت او نصب گردیده و دستانش هم به صورت مصنوعی و با لایهای از پارافین و موم پوشیده شده است. بنابراین چهرهی واقعی او قابل دیدن نیست.
بازدید کنندگان باید از بیرون محفظهای شیشهای این جسد را تماشا کنند.
فیلم فوقالعاده تماشایی، آهنگ برنادت را از لینک زیر دانلود کنید. (ویژه مشترکین طلایی)
دسترسی به این محتوا فقط جهت کاربران طلایی سایت، مقدور میباشد. (جهت خرید اشتراک طلایی اینجا کلیک کنید.)